Shopping

Välkomna till Punkt och Gallerian.
I två hus hittar ni 63 butiker, restauranger & caféer.
Här hittar ni allt inom shopping, mode, skönhet, hälsa och inredning!

Punkt

3

A

AH godiscenter
Albrekts Guld

Albrekts Guld

På Albrekts Guld hittar du ett brett sortiment av smycken och ett stort utbud av presentartiklar, bijouterier, matsilver och klockor.

– Vi hjälper våra kunder att hitta rätt present, oavsett vem som ska uppskattas. Här får du även hjälp med smyckesvård och tips på hur du tar hand om dina presenter, säger Tuyja Hiirikorski.

WEBB: www.albrektsguld.se
TELEFON: 021–14 07 90

B

Baresso

Baresso

På Baresso är du som kund i centrum. I en lyxig men avslappnad miljö tar personalen tillvara på just dina behov och ser till att dina önskemål är i fokus. Här hittar du en stor mängd av fina varumärkena inom främst hårvård, accessoarer och inredning.

Webb: www.salongbaresso.se
Telefon: 021–12 18 12

C

G

Gallerix

Gallerix

På Gallerix hittar du konst i alla varianter – färdig att hängas på väggen. Kanske en poster som passar din favoritram? Eller har du redan ett vackert motiv som behöver en passande inramning? Oavsett är Gallerix är den självklara destinationen för dig som vill sätta en personlig prägel på ditt hem. Gallerix erbjuder även en printstudio genom vilken du själv kan beställa tavlor av dina egna bilder.

WEBB: www.gallerix.se
TELEFON: 018-18 68 28

Glitter

Glitter

Glitter erbjuder kvinnor i alla åldrar ett brett sortiment av prisvärda modesmycken och accessoarer i kombination med personlig service. Medarbetarna är specialister på styling och ger dig gärna förslag på hur du med små medel kan förstärka den personliga stilen. Här hittar du det mesta inom smycken, hårprodukter och roliga accessoarer. Här är det kul att shoppa!

WEBB: www.glitter.se
TELEFON: 021-13 05 80

Guldfynd

Guldfynd

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement. Här får du professionell hjälp av butikens medarbetare som har koll på både moderna trender och klassiska smycken – och de hjälper dig mer gärna.

WEBB: www.guldfynd.se
TELEFON: 021-4707236

Guts

Guts

Med ett personligt tilltal och ett noga utvalt sortiment har Guts blivit en av favoritbutikerna för modeintresserade i Västerås. Sofia med personal hjälper dig gärna att ta fram det bästa av din personlighet, och ger dig gärna tips på en helt ny stil – från topp till tå. Guts har full koll på modets trender, så se till att titta in ofta för att hitta nya, heta plagg.

WEBB: www.gutsvasteras.se
TELEFON: 021-338 06 99

H

Hårklippet

I

K

M

N

New Yorker

New Yorker

New Yorkers butik har två våningar fyllda av det senaste modet och med en prisbild som passar de flesta plånböcker. Sortimentet består av jeans, sportkläder och streetwear för en ung, trendmedveten målgrupp. Som komplement hittar du även ett brett utbud av accessoarer och underkläder. Kläderna kommer uteslutande från New Yorkers egna märken och följer både årstiderna och de senaste trenderna. 2017 firar New Yorker i Punkt 10 år i Västerås!

WEBB: www.newyorker.de/se/mode
TELEFON: 021-12 28 43

P

V

T

W