Tjejkväll hos oss och hela Västerås City!

17 maj

Självklart är även killarna välkomna denna kväll så ta med mamma, flickvännen eller syrran på en helkväll i city.

Förutom att butikerna är fyllda med härliga nyheter och erbjudanden (som ni hittar här) är ni välkomna till våra mingelbarer i Punkt & Gallerian.

PUNKT/VASAPLAN
Chantals’s bjuder på kaffe, kom och fyll på med shoppingenergi!

DJ Jane Hallberg & Vendela välkomnar er med skön musik!

Jonas Hedström är modedesigner uppvuxen i Västerås, utbildad inom både skrädderi och modedesign, som nu öppnar studio i hemstaden med syfte att erbjuda sina tjänster inom mode och skrädderi.
Jonas Hedströms examenskollektion från Textilhögskolan i Borås lovordades av såväl DN, SVT, Nordicstylemag m.fl. I och med öppnandet av studion är ambitionen att till en början arbeta lokalt och tillgodose behov av högkvalitativt mode och skrädderitjänster såsom sömnad av byxor, klänningar, kjolar, skjortor, mm, samt ändringsskrädderi. Inom sin tid ska sedan Jonas Hedström etableras globalt.


GALLERIAN
Babes in Boyland – Tema inspiration, skapande och sommar
Matilda Hildingsson och Nathalie Myrberg – Babes in Boyland är en kreativ duo som jobbar med foto/film, styling och event. Kunder de har jobbat med är bland annat Ikea, Garant, Hemtex, Löfbergs Lila och Sandberg Wallpaper. De jobbar även som influencers och driver ett Instagramkonto med snart 52 000 följare.

Linda Eliasson frilansar på heltid som porträtt- och bröllopsfotograf, och arbetar också mot redaktionella och kommersiella uppdragsgivare. Driven av passion för berättande och utrustad med värme, tålamod och närvaro fångar hon ögonblick som dröjer sig kvar.

Vendela Tegerstrand är Västerås-bördig sångerska med unikt, nära sound numera bosatt i Stockholm. Musiken styr och har styrt vägen de senaste tolv åren. Musikklass, musikgymnasium, folkhögskolor och frilans har varit det som fyllt livet och musiken har fått fortsätta vara centrum. Från att köra bakom popartist, till att turnera Sverige runt med jazztrio, kontrasterna och genrebredden spänner brett – men hjärtat finns i jazzen. Påbörjar till hösten kandidatutbildning på Kungliga Musikhögskolans jazzmusiker-program, men blandar in element från soul, pop och visa i repertoaren. Med sig under Tjejkvällen har hon pianisten Axel Karlson, kom och njut!

Drop in tatuering hos Carlings
Sugen på en tatuering. Välkomna till Carlings under Tjejkvällen från kl 15. De gästas av tatuerare från Magic Lines, det är drop in!

Modevisning kl 20 med Ghada & Emma
Ghada Zaky är en kvinnlig designer och konstnär från Egypten. Hon har en Bachelor degree i Modedesign och har jobbat inom mode som bl.a lärare. Hennes mål är att skapa plagg/konstverk som går att använda och njutas av till vardags. Hennes klädmärke är baserat i Sverige där hon blandar hög kvalité med sin unika design.

Emma Morén är från Stockholm, där hon jobbat på H&M’s huvudkontor som mönsterkonstruktör. Innan H&M så studerade hon på Borås Textilhögskola. Hon har ett eget klädmärke, Deadly Seams, där hon skapar unika kläder, i en mer alternativ/rockig stil. Hon gör även kundbeställningar och kläder till artister. Hon har tidigare jobbat hos bl.a. Ida Sjöstedt och Junker designs i Los Angeles.