På gång

Tjejkväll i Västerås City!

17 maj

Självklart är även killarna välkomna denna kväll så ta med mamma, flickvännen eller syrran på en helkväll i city. Vi håller öppet till kl 22, och även i år så blir det en toppenkväll med bra shopping hos oss! Så gör en ”SAVE THE DATE” mer info kommer…

Besök av Lancôme & Ysl.

27 april

Välkommen till Kicks i Punkt fredag den 27/4, kl 10.30 – 15.30 får ni träffa Marie från Lancôme & YSL. Hon ger tips & trix på det senaste inom makeup och doft. Om du dessutom handlar 2 produkter från Lancôme så får du en lyxig gåva. Obs! Först till kvarn, punkt.

Pre-launch-frukost!

25 april

The Body Shop bjuder in till VIP-frukost 25/4 kl 8.00-9.30. Under frukosten har du möjlighet att prova årets största nyhet Body Yoghurt innan alla andra. Köper du en Body Yoghurt får du en Face mist på köpet. Föranmäl dig och få en goodiebag värde 800 kr när du handlar! Anmäl dig i butiken, på sweden.vasteras@thebodyshop.com […]

Vårkänslor!

24 mars

Förutom att våra butiker har fyllt på med massor av vårnytt så bjuds det in till dans, välkomna! Klicka på bilden för störe text!  

Bokrea

27 februari

Snart är det dags för årets bokrea hos Akademibokhandeln i Gallerian!

Alla Hjärtans Dag – Love U

14 februari

Hos oss hittar ni gåvorna till nära & kära! Våra erbjudanden släpper vi här på fredag. Shoppa loss, fira kärleken och få samtidigt chansen att vinna fina priser. Hos oss kan ni vara med och tävla om bland annat spabehandlingar, teaterbiljetter, kryssningar och mycket mycket mer. Runt i våra hus finns flera olika kärleksbudskap uppsatta,  i […]

Kajens Café öppnar i Punkt

08 januari

Mångas favorit café kommer äntligen till City! Save the date – 8 januari. Då händer mycket på den högsta våningen i Punkt hos World Class. Det vi kan säga nu är att det bjuds på tre saker som ger dig en rivstart av 2018: Bra käk, träning och tävling. Håll utkik för mer information!  

Idol 2017

21 - 21 december

Idol 2017 kommer till Gallerian! Idolfinalisterna kommer till Gallerian torsdagen 21 december! Finalisterna Chris Kläfford och Hanna Ferm besöker Gallerian och med sig har de Gabriel Cancela och Olivia Åhs. De uppträder och signerar i Gallerian kl 17:30.

Tony Irving

19 december

17-12-19 Tony Irving bjuder upp till dans tisdagen 19 december kl 17:30 i Punkt. Kom och se Christmas Dance Show med Tony Irving tillsammans med David & Malin Watson.                          

Extra Julöppet 2017

18 december

Extra Julöppet under julveckan!